ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Ο Γιωργαλλίδης θυμάται το έπος της Τραπεζούντας – «Οπως για πάντα θα΄ναι στην καρδιά μας ο Γιώργος Ξενίδης…»

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Ο Γιωργαλλίδης θυμάται το έπος της Τραπεζούντας – «Οπως για πάντα θα΄ναι στην καρδιά μας ο Γιώργος Ξενίδης…»

Ο Αντώνης Γιωργαλλίδης θυμάται την επική πρόκριση της Κυρίας μέσα στην Τραπεζούντα to 2005 επί της Τραμπζονσπόρ και συγκινεί με την αναφορά του στον αδικοχαμένο Γιώργο Ξενίδη.

Ήταν άλλωστε και αυτός ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, όντας ο φύλακας άγγελος της Ανόρθωσης κάτω από τα δοκάρια.

Η ανάρτηση του:

Ευλογημένος απο το Θεό που έζησα αυτά τα 180 και βάλε λεπτά. Ποιος θα μου το έλεγε οτι αυτά θα ηταν τα καλύτερα. Ανατριχιλα απο το πρώτο ως το τελευταίο σφύριγμα….
Αυτά τα λεπτά ενωσαν όλο τον κόσμο της Κύπρου… Αυτά κρατούν ακομη…. για πάντα. Θα ναι αιώνια.. Οπως για πάντα θα΄ναι στην καρδιά μας ο Γιώργος Ξενίδης….

The post ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Ο Γιωργαλλίδης θυμάται το έπος της Τραπεζούντας – «Οπως για πάντα θα΄ναι στην καρδιά μας ο Γιώργος Ξενίδης…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE