Πάνος Βλάχος: H απάντηση σε ειρωνικό σχόλιο follower για την καριέρα του στην Αμερική

Πάνος Βλάχος: H απάντηση σε ειρωνικό σχόλιο follower για την καριέρα του στην Αμερική

Όπως είναι γνωστό, τα τελευταία χρόνια ο Πάνος Βλάχοςκαι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έχουν εγκαταλείψει την Ελλάδα για την Αμερική, όπου ζουν και εργάζονται μόνιμα, κυνηγώντας το όνειρο για μια διεθνή καριέρα.

Το ζευγάρι έχει επιστρέψει αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο Πάνος Βλάχος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και στην τελευταία του ανάρτηση, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τους Παξούς.

Ανάμεσα στα σχόλια που δέχτηκε, ένας από τους followers του τον ειρωνεύτηκε.

«Πάνο μην κάτσεις πολύ στην Ελλάδα, γιατί θα λείψεις από τη μεγάλη καριέρα που κάνεις στην Αμερική.. χαχα» ήταν το σχόλιο, στο οποίο ο ηθοποιός, όπως θα δείτε παρακάτω απάντησε με χιούμορ!

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE