ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Ο Γιωργαλλίδης θυμάται το έπος της Τραπεζούντας – «Οπως για πάντα θα΄ναι στην καρδιά μας ο Γιώργος Ξενίδης…»

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Ο Γιωργαλλίδης θυμάται το έπος της Τραπεζούντας – «Οπως για πάντα θα΄ναι στην καρδιά μας ο Γιώργος Ξενίδης…»

Ο Αντώνης Γιωργαλλίδης θυμάται την επική πρόκριση της Κυρίας μέσα στην Τραπεζούντα to 2005 επί της Τραμπζονσπόρ και συγκινεί με την αναφορά του στον αδικοχαμένο Γιώργο Ξενίδη.

Ήταν άλλωστε και αυτός ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, όντας ο φύλακας άγγελος της Ανόρθωσης κάτω από τα δοκάρια.

Η ανάρτηση του:

Ευλογημένος απο το Θεό που έζησα αυτά τα 180 και βάλε λεπτά. Ποιος θα μου το έλεγε οτι αυτά θα ηταν τα καλύτερα. Ανατριχιλα απο το πρώτο ως το τελευταίο σφύριγμα….
Αυτά τα λεπτά ενωσαν όλο τον κόσμο της Κύπρου… Αυτά κρατούν ακομη…. για πάντα. Θα ναι αιώνια.. Οπως για πάντα θα΄ναι στην καρδιά μας ο Γιώργος Ξενίδης….

The post ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Ο Γιωργαλλίδης θυμάται το έπος της Τραπεζούντας – «Οπως για πάντα θα΄ναι στην καρδιά μας ο Γιώργος Ξενίδης…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Να συνεχιστούν οι τεχνικές και θεσμικές συνεννοήσεις στο προσεχές διάστημα, με στόχο την άμεση προώθηση των διαδικασιών που απαιτούνται για την έναρξη των επόμενων φάσεων του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, συμφώνησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, σε συνάντηση που είχαν, την Πέμπτη, στην Αθήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE