ΚΥΠΡΟΣ: Σε συναγερμό οι Αρχές - Αγνοούνταν τέσσερεις που έπρεπε να ήταν σε καραντίνα - Μια καταγγελία

ΚΥΠΡΟΣ: Σε συναγερμό οι Αρχές - Αγνοούνταν τέσσερεις που έπρεπε να ήταν σε καραντίνα - Μια καταγγελία

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές χθες Δευτέρα (03/08), καθώς δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστούν 4 άτομα που έπρεπε να ήταν σε καραντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία τέθηκε άμεσα σε κινητοποίηση, καθώς ήταν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και έπρεπε να ήταν απομονωμένοι.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, τα 3 πρόσωπα ήταν από την Λευκωσία, ενώ μια γυναίκα ήταν στη Λάρνακα.

Τελικά, για τα 3 άτομα δεν προέκυψε κάτι καθώς βρέθηκαν, ενώ ένα άτομο στην Λευκωσία εντοπίστηκε μετέπειτα και καταγγέλθηκε για παραβίαση του Διατάγματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ενδιάμεσος χώρος στο χείλος της αποσύνθεσης: Παιχνίδια ισχύος του Νικόλα και οι φυγόκεντρες τάσεις

Ο ενδιάμεσος χώρος στο χείλος της αποσύνθεσης: Παιχνίδια ισχύος του Νικόλα και οι φυγόκεντρες τάσεις

Ο ενδιάμεσος χώρος βρίσκεται σήμερα στη πιο ασταθή και συγκεχυμένη φάση της μετα-κρίσης εποχής. Τα κόμματα του κέντρου δεν μονομαχούν πλέον για κυριαρχία- μονομαχούν για επιβίωση. Η ενότητα που κάποτε έδινε στο κέντρο το ρόλο του ρυθμιστή έχει διαλυθεί, αφήνοντας έναν χώρο γεμάτο αμφιβολίες, προσωπικές φιλοδοξίες και πολιτική κόπωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE