ΚΥΠΡΟΣ: Σε συναγερμό οι Αρχές - Αγνοούνταν τέσσερεις που έπρεπε να ήταν σε καραντίνα - Μια καταγγελία

ΚΥΠΡΟΣ: Σε συναγερμό οι Αρχές - Αγνοούνταν τέσσερεις που έπρεπε να ήταν σε καραντίνα - Μια καταγγελία

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές χθες Δευτέρα (03/08), καθώς δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστούν 4 άτομα που έπρεπε να ήταν σε καραντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία τέθηκε άμεσα σε κινητοποίηση, καθώς ήταν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και έπρεπε να ήταν απομονωμένοι.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, τα 3 πρόσωπα ήταν από την Λευκωσία, ενώ μια γυναίκα ήταν στη Λάρνακα.

Τελικά, για τα 3 άτομα δεν προέκυψε κάτι καθώς βρέθηκαν, ενώ ένα άτομο στην Λευκωσία εντοπίστηκε μετέπειτα και καταγγέλθηκε για παραβίαση του Διατάγματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.