ΚΥΠΡΟΣ: Σε συναγερμό οι Αρχές - Αγνοούνταν τέσσερεις που έπρεπε να ήταν σε καραντίνα - Μια καταγγελία

ΚΥΠΡΟΣ: Σε συναγερμό οι Αρχές - Αγνοούνταν τέσσερεις που έπρεπε να ήταν σε καραντίνα - Μια καταγγελία

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές χθες Δευτέρα (03/08), καθώς δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστούν 4 άτομα που έπρεπε να ήταν σε καραντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία τέθηκε άμεσα σε κινητοποίηση, καθώς ήταν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και έπρεπε να ήταν απομονωμένοι.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, τα 3 πρόσωπα ήταν από την Λευκωσία, ενώ μια γυναίκα ήταν στη Λάρνακα.

Τελικά, για τα 3 άτομα δεν προέκυψε κάτι καθώς βρέθηκαν, ενώ ένα άτομο στην Λευκωσία εντοπίστηκε μετέπειτα και καταγγέλθηκε για παραβίαση του Διατάγματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE