ΚΥΠΡΟΣ: Σε συναγερμό οι Αρχές - Αγνοούνταν τέσσερεις που έπρεπε να ήταν σε καραντίνα - Μια καταγγελία

ΚΥΠΡΟΣ: Σε συναγερμό οι Αρχές - Αγνοούνταν τέσσερεις που έπρεπε να ήταν σε καραντίνα - Μια καταγγελία

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές χθες Δευτέρα (03/08), καθώς δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστούν 4 άτομα που έπρεπε να ήταν σε καραντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία τέθηκε άμεσα σε κινητοποίηση, καθώς ήταν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και έπρεπε να ήταν απομονωμένοι.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, τα 3 πρόσωπα ήταν από την Λευκωσία, ενώ μια γυναίκα ήταν στη Λάρνακα.

Τελικά, για τα 3 άτομα δεν προέκυψε κάτι καθώς βρέθηκαν, ενώ ένα άτομο στην Λευκωσία εντοπίστηκε μετέπειτα και καταγγέλθηκε για παραβίαση του Διατάγματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.