ΚΥΠΡΟΣ: Σε συναγερμό οι Αρχές - Αγνοούνταν τέσσερεις που έπρεπε να ήταν σε καραντίνα - Μια καταγγελία

ΚΥΠΡΟΣ: Σε συναγερμό οι Αρχές - Αγνοούνταν τέσσερεις που έπρεπε να ήταν σε καραντίνα - Μια καταγγελία

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές χθες Δευτέρα (03/08), καθώς δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστούν 4 άτομα που έπρεπε να ήταν σε καραντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία τέθηκε άμεσα σε κινητοποίηση, καθώς ήταν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και έπρεπε να ήταν απομονωμένοι.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, τα 3 πρόσωπα ήταν από την Λευκωσία, ενώ μια γυναίκα ήταν στη Λάρνακα.

Τελικά, για τα 3 άτομα δεν προέκυψε κάτι καθώς βρέθηκαν, ενώ ένα άτομο στην Λευκωσία εντοπίστηκε μετέπειτα και καταγγέλθηκε για παραβίαση του Διατάγματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE