NIPD Genetics: 'Τα κρούσματα προήλθαν από την προσωπική ζωή των δύο προσώπων'

NIPD Genetics: 'Τα κρούσματα προήλθαν από την προσωπική ζωή των δύο προσώπων'

Από δραστηριότητες στην προσωπική τους ζωή προέρχονται τα δύο κρούσματα που ανακοίνωσε στο προσωπικό η εταιρεία που διενεργεί τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους, NIPD Genetics, σύμφωνα με όσα αναφέρει κορυφαίο στέλεχος.

Μιλώντας στο Τρίτο και την εκπομπή ‘Πρωινό Δρομολόγιο’, ο εκ των διευθυντών της εταιρείας NIPD Genetics, Φίλιππος Πατσαλής, παρουσιάστηκε απόλυτος σχετικά με το πως προέκυψαν τα δύο κρούσματα που ανακοίνωσε η εταιρεία στο προσωπικό.

Σε ερώτηση κατά πόσον πρόκειται για ορφανά κρούσματα, ο κ. Πατσαλής απάντησε αρνητικά, σημειώνοντας ότι τα κρούσματα πολύ πιθανόν να προήλθαν από δραστηριότητες των δύο προσώπων στην προσωπική τους ζωή, αφού όπως είπε, παρατηρείται μια έξαρση στην κοινότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να συζητηθούν ημερομηνίες για να καθοριστεί το πότε θα γίνει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE