ΠΑΦΟΣ: Του πυροβόλησαν τον σκύλο με φλομπέρ - Καταζητεί 62χρονο η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Του πυροβόλησαν τον σκύλο με φλομπέρ - Καταζητεί 62χρονο η Αστυνομία

Yπόθεση λαθροθηρίας και τραυματισμού σκύλου διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 49χρονος κάτοικος Πάφου μετέβη την Τρίτη (04/08) σε περιοχή του χωριού Πελαθούσα προκειμένου να εκπαιδεύσει τα κυνηγητικά του σκυλιά. Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των σκύλων του άκουσε έναν πυροβολισμό και αμέσως μετά είδε έναν άντρα να κρατά ένα Φλομπέρ και να τρέχει.

Ο 49χρονος διαπίστωσε ότι ο άγνωστος άνδρας είχε τραυματίσει το σκυλί του στο μπροστινό πόδι το οποίο μετέφερε αμέσως σε κτηνίατρο.  Μετά την καταγγελία η Αστυνομία περισυνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια και εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον 62χρονου από χωριό της Επαρχίας.

Εναντίον του 62χρονου η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται μετά την σχετική καταγγελία του ιδιοκτήτη κυνηγητικών σκύλων. Οι εξετάσεις συνεχίζονται. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη πολιτικά συγκυρία, με το Κυπριακό να επιστρέφει στη διεθνή ατζέντα και με τον ΔΗΣΥ να επιχειρεί ανασύνταξη μετά από μια περίοδο πολιτικών ανακατατάξεων, η δημόσια παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη μέσω επιστολής προς την ηγεσία του κόμματος επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερες, αλλά ανοιχτές, πληγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE