ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Βρέθηκαν 2 κρούσματα στο προσωπικό της εταιρείας που διενεργεί τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέχγους

ΚΥΠΡΟΣ: Βρέθηκαν 2 κρούσματα στο προσωπικό της εταιρείας που διενεργεί τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέχγους

Δύο κρούσματα μεταξύ του επιστημονικού προσωπικού, εντόπισε η NIPD Genetics, η εταιρεία η οποία διενεργεί τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους ανά το παγκύπριο. 

Όπως ενημερώνει η εταιρεία, τα κρούσματα βρέθηκαν στα κεντρικά γραφεία της και δεν είχαν καμία επαφή με τις δειγματοληψίες ή το κοινό.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Τηρώντας πλήρως το πρωτόκολλο ασφάλειας, για προστασία της υγείας των υπαλλήλων και των συνεργατών της, αντιμετώπισε η NIPD Genetics τον εντοπισμό δύο κρουσμάτων κορωνοϊού ανάμεσα στα μέλη του επιστημονικού προσωπικού στα εργαστήριά της στην Έγκωμη, τη Δευτέρα 3 Αυγούστου.

Η NIPD Genetics ενημερώνει, ότι εντός των εργαστηρίων της στην Έγκωμη δεν γίνονται δειγματοληψίες, ούτε εξυπηρετείτο κοινό. Ο εντοπισμός των δύο κρουσμάτων έγινε κατά τη διάρκεια διαγωνιστικών ελέγχων ρουτίνας που διεξάγονται, από τον περασμένο Μάρτιο, σε όλους τους εργαζόμενους της Εταιρείας. Οι εργασίες της NIPD Genetics επανέρχονται σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς, αφού σύμφωνα με το πρωτόκολλο όλοι οι χώροι έχουν απολυμανθεί και το προσωπικό έχει αντικατασταθεί.

Σημειώνεται, εξάλλου, ότι διεξάγονται κανονικά όλοι οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι Covid-19 που διενεργούνται παγκυπρίως στα πλαίσια των προγραμμάτων του Υπουργείου Υγείας, αφού τα δύο μέλη του επιστημονικού προσωπικού που εντοπίστηκαν θετικά, δεν είχαν καμία επαφή με τις δειγματοληψίες ή το κοινό. Η NIPD Genetics, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top