ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Η κατάσταση των ασθενών με κορωνοϊό

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Η κατάσταση των ασθενών με κορωνοϊό

Στους πέντε ανέρχονται σήμερα οι ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς, αφού χθες Δευτέρα (03/08), έγινε μια νέα εισαγωγή.

Η κατάσταση της υγείας των ασθενών που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, είναι καλή.

Σύμφωνα με την επιστημονική διευθύντρια του Νοσοκομείου Αμαλία Χατζηγιάννη, το νοσηλευτήριο είναι πανέτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε περιστατικό που θα προκύψει.

«Αυτή τη στιγμή, αναφέρει η κ. Χατζηγιάννη, 34 κλίνες είναι διαθέσιμες στην παιδιατρική μονάδα για περίθαλψη των ασθενών. Στην περίπτωση που οι κλίνες αυτές γεμίσουν, τότε θα αδειάσει και η γυναικολογική κλινική, προκειμένου να νοσηλευτούν και σε αυτήν ασθενείς με κορωνοΐο».

Στο κέντρο αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου νοσηλεύονται σήμερα 17 ασθενείς.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE