ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Η κατάσταση των ασθενών με κορωνοϊό

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Η κατάσταση των ασθενών με κορωνοϊό

Στους πέντε ανέρχονται σήμερα οι ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς, αφού χθες Δευτέρα (03/08), έγινε μια νέα εισαγωγή.

Η κατάσταση της υγείας των ασθενών που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, είναι καλή.

Σύμφωνα με την επιστημονική διευθύντρια του Νοσοκομείου Αμαλία Χατζηγιάννη, το νοσηλευτήριο είναι πανέτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε περιστατικό που θα προκύψει.

«Αυτή τη στιγμή, αναφέρει η κ. Χατζηγιάννη, 34 κλίνες είναι διαθέσιμες στην παιδιατρική μονάδα για περίθαλψη των ασθενών. Στην περίπτωση που οι κλίνες αυτές γεμίσουν, τότε θα αδειάσει και η γυναικολογική κλινική, προκειμένου να νοσηλευτούν και σε αυτήν ασθενείς με κορωνοΐο».

Στο κέντρο αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου νοσηλεύονται σήμερα 17 ασθενείς.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE