ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Η κατάσταση των ασθενών με κορωνοϊό

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Η κατάσταση των ασθενών με κορωνοϊό

Στους πέντε ανέρχονται σήμερα οι ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς, αφού χθες Δευτέρα (03/08), έγινε μια νέα εισαγωγή.

Η κατάσταση της υγείας των ασθενών που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, είναι καλή.

Σύμφωνα με την επιστημονική διευθύντρια του Νοσοκομείου Αμαλία Χατζηγιάννη, το νοσηλευτήριο είναι πανέτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε περιστατικό που θα προκύψει.

«Αυτή τη στιγμή, αναφέρει η κ. Χατζηγιάννη, 34 κλίνες είναι διαθέσιμες στην παιδιατρική μονάδα για περίθαλψη των ασθενών. Στην περίπτωση που οι κλίνες αυτές γεμίσουν, τότε θα αδειάσει και η γυναικολογική κλινική, προκειμένου να νοσηλευτούν και σε αυτήν ασθενείς με κορωνοΐο».

Στο κέντρο αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου νοσηλεύονται σήμερα 17 ασθενείς.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.