ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Η κατάσταση των ασθενών με κορωνοϊό

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Η κατάσταση των ασθενών με κορωνοϊό

Στους πέντε ανέρχονται σήμερα οι ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς, αφού χθες Δευτέρα (03/08), έγινε μια νέα εισαγωγή.

Η κατάσταση της υγείας των ασθενών που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, είναι καλή.

Σύμφωνα με την επιστημονική διευθύντρια του Νοσοκομείου Αμαλία Χατζηγιάννη, το νοσηλευτήριο είναι πανέτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε περιστατικό που θα προκύψει.

«Αυτή τη στιγμή, αναφέρει η κ. Χατζηγιάννη, 34 κλίνες είναι διαθέσιμες στην παιδιατρική μονάδα για περίθαλψη των ασθενών. Στην περίπτωση που οι κλίνες αυτές γεμίσουν, τότε θα αδειάσει και η γυναικολογική κλινική, προκειμένου να νοσηλευτούν και σε αυτήν ασθενείς με κορωνοΐο».

Στο κέντρο αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου νοσηλεύονται σήμερα 17 ασθενείς.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.