ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 42χρονοι – Μαρτυρία τον εμπλέκει σε διάρρηξη υποστατικού

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 42χρονοι – Μαρτυρία τον εμπλέκει σε διάρρηξη υποστατικού

Στη σύλληψη άνδρα 42 χρονών προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας 03/08,  η Αστυνομία στην Πάφο, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας, μέθης και ανησυχίας.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας γύρω στις 11:30 τη νύχτα (03/08), εντόπισαν τον 42χρονο να περιφέρεται ύποπτα σε περιοχή της επαρχίας Πάφου και να παρουσιάζει εμφανή σημεία και συμπτώματα μέθης και να προκαλεί ανησυχία. Ο 42χρονος συνελήφθηκε για τα πιο πάνω αυτόφωρα αδικήματα ενώ στη συνέχεια επανασυνελήφθηκε, δυνάμει δικαστικού εντάλματος για τα αδικήματα της διάρρηξης κτιρίου και της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με μαρτυρία ο 42χρονος φέρεται να διέρρηξε υποστατικό στην περιοχή, χωρίς όμως να έχει κλαπεί οτιδήποτε. Μετά από έρευνες στην περιοχή εντοπίστηκε ένα κατσαβίδι και παραλήφθηκε, ως τεκμήριο για επιστημονικές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE