EE: Στέλνει διασώστες στη Βηρυτό μέσω του μηχανισμού πολιτικής προστασίας

EE: Στέλνει διασώστες στη Βηρυτό μέσω του μηχανισμού πολιτικής προστασίας

"Μοιραζόμαστε το σοκ και τη θλίψη του λαού της Βηρυτού μετά τη θανατηφόρα έκρηξη που έχει κοστίσει πολλές ζωές και άφησε πολλούς άλλους τραυματίες", δήλωσε την Τετάρτη (05/08) ο Επίτροπος για τη Διαχείριση Κρίσεων Janez Lenarčič σχετικά με την έκρηξη στη Βηρυτό του Λιβάνου, απευθύνοντας τα συλλυπητήρια της ΕΕ "σε όλους εκείνους που έχουν χάσει τους αγαπημένους τους".

Όπως σημειώνει, "σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, η Ευρωπαϊκή Ένωση προσφέρει την πλήρη υποστήριξή της στον λαό του Λιβάνου. Ως άμεσο πρώτο βήμα, ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας της ΕΕ ενεργοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος των λιβανικών αρχών".

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE