EE: Στέλνει διασώστες στη Βηρυτό μέσω του μηχανισμού πολιτικής προστασίας

EE: Στέλνει διασώστες στη Βηρυτό μέσω του μηχανισμού πολιτικής προστασίας

"Μοιραζόμαστε το σοκ και τη θλίψη του λαού της Βηρυτού μετά τη θανατηφόρα έκρηξη που έχει κοστίσει πολλές ζωές και άφησε πολλούς άλλους τραυματίες", δήλωσε την Τετάρτη (05/08) ο Επίτροπος για τη Διαχείριση Κρίσεων Janez Lenarčič σχετικά με την έκρηξη στη Βηρυτό του Λιβάνου, απευθύνοντας τα συλλυπητήρια της ΕΕ "σε όλους εκείνους που έχουν χάσει τους αγαπημένους τους".

Όπως σημειώνει, "σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, η Ευρωπαϊκή Ένωση προσφέρει την πλήρη υποστήριξή της στον λαό του Λιβάνου. Ως άμεσο πρώτο βήμα, ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας της ΕΕ ενεργοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος των λιβανικών αρχών".

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE