ΕΚΡΗΞΗ - ΛΙΒΑΝΟΣ: Εσπευσμένα στη Βηρυτό ο Εμανουέλ Μακρόν

ΕΚΡΗΞΗ - ΛΙΒΑΝΟΣ: Εσπευσμένα στη Βηρυτό ο Εμανουέλ Μακρόν

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα μεταβεί την Πέμπτη (06/08)στη Βηρυτό και θα συναντηθεί με πολιτικές προσωπικότητες της χώρας, μετά την έκρηξη που συντάραξε την πρωτεύουσα του Λιβάνου και στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 100 ανθρώπους, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του.

Ο Μακρόν, ο οποίος είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου Μισέλ Αούν λίγο μετά την έκρηξη, έχει ήδη δώσει εντολή για αποστολή έκτακτης βοήθειας στον Λίβανο, με χώρα με βαθείς ιστορικούς δεσμούς με τη Γαλλία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE