ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΡΗΞΗ- ΛΙΒΑΝΟΣ: Ίσως το μοναδικό VIDEO που καταγράφει την έκρηξη στην Κύπρο- Πάγωσαν όλοι- «Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό»

ΕΚΡΗΞΗ- ΛΙΒΑΝΟΣ: Ίσως το μοναδικό VIDEO  που καταγράφει την έκρηξη στην Κύπρο- Πάγωσαν όλοι- «Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό»

Ήταν γύρω στις 18:20 της Τρίτης (4/8) όταν η φονική έκρηξη στο Λίβανο, στο λιμάνι της Βηρυτού ακούστηκε μέχρι την Κύπρο, με το ωστικό κύμα μάλιστα να «ταρακουνά» βιτρίνες υποστατικών.

Του Στέλιου Στυλιανού

Εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη στο ΓΣΠ το Παγκύπριο πρωτάθλημα Στίβου κάτω των 18 ετών, το οποίο μεταδιδόταν μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΕΑΣ και του AlfaSports TV.

Ο εκκωφαντικός θόρυβος από την έκρηξη έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στο στάδιο με τον υπεύθυνο της μετάδοσης μάλιστα Αργύρη Αργυρού να αναφέρεται στην έκρηξη (δεν ήξεραν μέχρι εκείνη την ώρα περί τίνος πρόκειται) και να εύχεται να μην πρόκειται για κάτι το σοβαρό.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι κριτές και οι εθελοντές των αγώνων γύρισαν στην κερκίδα για να δουν αν έχει συμβεί κάτι, ενώ για μερικά δευτερόλεπτα πάγωσαν όλοι.

Στην συνέχεια, μετά την πάροδο 30 λεπτών από τις κερκίδες ακουγόταν ότι πρόκειται για την έκρηξη στο Λίβανο με αρκετούς να αναφωνούν «Παναγία μου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top