Συνομιλία Σαρλ Μισέλ με τον Πρόεδρο του Λιβάνου - 'Η Ευρώπη στέκεται δίπλα στον Λίβανο'

Συνομιλία Σαρλ Μισέλ με τον Πρόεδρο του Λιβάνου - 'Η Ευρώπη στέκεται δίπλα στον Λίβανο'

«Μόλις μίλησα με τον Πρόεδρο Μισέλ Αούν για να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου. Η Ευρώπη στέκεται δίπλα στον Λίβανο μετά τις καταστροφικές εκρήξεις στη Βηρυτό», δήλωσε  ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ. «Σε πνεύμα αλληλεγγύης θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τον Λίβανο να ξεπεράσει αυτήν την τραγωδία», ανακοίνωσε.

 «Θα πάω αύριο στη Βηρυτό για να συναντήσω το λαό του Λιβάνου και να του μεταφέρω το μήνυμα αδελφότητας και αλληλεγγύης των Γάλλων. Θα εξετάσουμε την κατάσταση με τις πολιτικές αρχές», ανακοίνωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν

Λίγο μετά τις 11 το πρωί ξεκίνησε η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, στο Λήδρα Πάλας. Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση των δυο ηγετών μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση της Γενεύης.

BEST OF TOTHEMAONLINE