ΛΕΜΕΣΟΣ: Δέχθηκε επίθεση από τέσσερα πρόσωπα - Του έκλεψαν πορτοφόλι, κινητό και άλλα αντικείμενα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δέχθηκε επίθεση από τέσσερα πρόσωπα - Του έκλεψαν πορτοφόλι, κινητό και άλλα αντικείμενα

Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε τα ξημερώματα το βράδυ της Τετάρτης (06/08), στην Λεμεσό, διερευνά η Αστυνομία.

Η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 11.30 το βράδυ της Τετάρτης, εναντίον 26χρονου, ενώ αυτός περπατούσε στην οδό Άγκυρα, στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 26χρονος δέχθηκε επίθεση από τέσσερα πρόσωπα, οι οποίοι έκλεψαν τη τσάντα ώμου που κρατούσε και περιείχε το πορτοφόλι με τις πιστωτικές του κάρτες και χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ζευγάρι ακουστικά και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή, ενώ ο 26χρονος μετέβηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE