Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Χωριστά συνεχίζουν να εξυπηρετούν την αγορά AstroBank και AJIB

ΚΥΠΡΟΣ: Χωριστά συνεχίζουν να εξυπηρετούν την αγορά AstroBank και AJIB

Η AstroBank ανακοίνωσε ότι η Arab Jordan Investment Bank (AJIB) αποφάσισε να συνεχίσει να στηρίζει την εγχώρια αγορά ως ξεχωριστή οντότητα, μέσα από τη λειτουργία του υποκαταστήματός που διατηρεί στην Κύπρο, έχοντας προβεί σε επαναξιολόγηση των συνθηκών της κυπριακής αγοράς στη μετά την πανδημία του κορωνοϊού περίοδο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι διοικήσεις της AJIB και της AstroBank που υπέγραψαν την σχετική συμφωνία στις 28 Φεβρουαρίου 2020, αντάλλαξαν ευχαριστίες για την αμοιβαία προσπάθεια και εμπιστοσύνη που επέδειξαν κατά τους προηγούμενους μήνες, δηλώνοντας πως θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, προς αμοιβαίο όφελός τους.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απορρίφθηκε η παρουσία Δρ.Μαρνερίδη στη θανατική ανάκριση για Θ. Νικολάου - Τη Δευτέρα η κατάθεση Σταυριανού

Σοκαριστική καταγγελία: Κυκλοφορούν πειραγμένη γυμνή φωτογραφία 14χρονης σε σχολείο - «Καμία ανταπόκριση από την διεύθυνση»

Δεv «γλιτώνουν» απ’ το «φλας» ούτε Αστυνομικοί ούτε Στρατιωτικοί – Αυτές οι δύο κάμερες θα ελέγχουν μόνο το όριο ταχύτητας

Ελλάδα: Δείτε τη ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον αστυνομικό στα επεισόδια με τους χούλιγκαν - Δείτε φωτογραφία

Λεβέντης ο εργοδότης: Ο Χρίστος έβρισκε κλειστές πόρτες επειδή είναι κωφός - Μίλησε στο «Κάρμα» συγκίνησε και βρήκε δουλειά



ΠτΔ για εκποιήσεις: «Ολοκληρώνεται το νομοθετικό δίχτυ προστασίας των ευάλωτων και συνεπών δανειοληπτών»

ΠτΔ για εκποιήσεις: «Ολοκληρώνεται το νομοθετικό δίχτυ προστασίας των ευάλωτων και συνεπών δανειοληπτών»

Η σημερινή έγκριση από την Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων, των νομοσχεδίων που συμπληρώνουν τη δέσμη μέτρων αντιμετώπισης των ΜΕΔ και προστασίας των ευάλωτων δανειοληπτών, σηματοδοτεί ένα σημαντικό σταθμό ως προς τη δημοσιονομική σταθερότητα και χρηματοπιστωτική προοπτική της χώρας μας, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top