ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Κάτω από 200 τα κρούσματα κορωνοϊού εδώ και πέντε μέρες

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Κάτω από 200 τα κρούσματα κορωνοϊού εδώ και πέντε μέρες

Κάτω από 200 παραμένουν τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Αίγυπτο εδώ και πέντε ημέρες, αν και παρά την συνεχιζόμενη πτώση των καταγεγραμμένων θανάτων άλλοι 21 άνθρωποι έχασαν την Πέμπτη (06/08) τη ζωή τους, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων αυξάνεται πλέον στα 4.951 άτομα.  
 
Αναφορικά με τα κρούσματα, 131 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις αύξησαν το συνολικό τους αριθμό στα 95.006 άτομα, με τα ημερήσια κρούσματα να παραμένουν κάτω από τα 200 συνεχώς εδώ και πέντε μέρες.  
 
Τέλος, μέχρι σήμερα, 48.898 άτομα παρουσιάζονται πλέον αρνητικοί στον COVID-19. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Aνάλυση BBC: Τι θα συμβεί στη Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη του Μαδούρο από τις ΗΠΑ

Aνάλυση BBC: Τι θα συμβεί στη Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη του Μαδούρο από τις ΗΠΑ

Η είδηση της σύλληψης του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, μετά τα χτυπήματα των ΗΠΑ στο Καράκας σηματοδοτεί μια ιστορική καμπή στις σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Λατινικής Αμερικής και στην ανάλυσή του το BBC προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει τι θα συμβεί στη Βενεζουέλα την επόμενη ημέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE