ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η ψευδοαστυνομία παρέδωσε στην Δημοκρατία ύποπτο για φόνο - Παραδώσαμε καταζητούμενο για δολοφονία επιχειρηματία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η ψευδοαστυνομία παρέδωσε στην Δημοκρατία ύποπτο για φόνο - Παραδώσαμε καταζητούμενο για δολοφονία επιχειρηματία

Στα χέρια του ΤΑΕ Λευκωσίας βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής (07/08) καταζητούμενος για φόνο εκ προμελέτης.

Πρόκειται για τον 27χρονο από τη Συρία Μοχάμεντ Αλσαλάλ, ο οποίος καταζητείται από τις 26 Φεβρουαρίου για την υπόθεση φόνου που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 23ης Φεβρουαρίου στη Λευκωσία.

 

Ο Αλσαλάλ παραδόθηκε στις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας μετά από μεσολάβηση της δικοινοτικής επιτροπής.

Ταυτόχρονα, παραδόθηκε στην ψευδοαστυνομία ο Αλί Χασάν που είχε συλληφθεί στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Ο Χασάν είναι ύποπτος και καταζητείτο από την «Αστυνομία» για τη δολοφονία του τουρκοκύπριου επιχειρηματία Gökhan Naim. Το έγκλημα είχε διαπραχθεί το απόγευμα της 13ης Μαρτίου όταν ο Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας Gökhan Naim έπεφτε νεκρός έξω από το σπίτι του στη κατεχόμενη Λευκωσία, αφού αδίστακτη εγκληματική ομάδα αλλοδαπών του έστησε «καρτέρι θανάτου».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονταν τότε οι εκτελεστές «γάζωσαν» τον άτυχο επιχειρηματία την ώρα που κατέβαινε από το όχημα του (γύρω στις 18:00) επιστέφοντας από τη δουλειά του και έχοντας μαζί του τις εισπράξεις της επιχείρησης του που βρίσκεται μερικά μέτρα από το οδόφραγμα Λήδρας (γραφείο ανταλλαγής συναλλάγματος).

Δέχθηκε σωρεία πυροβολισμών με αποτέλεσμα να χάσει αρκετό αίμα και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι δράστες όπως σημειώνουν τα δημοσίευμα εγκατέλειψαν τη σκηνή αρπάζοντας την τσάντα που κρατούσε ο επιχειρηματίας και περιείχε 120 χιλιάδες λίρες Αγγλίας, 170 χιλιάδες ευρώ και 800 χιλιάδες τούρκικες λίρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE