ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Όλες οι πληροφορίες για τα 14 νέα κρούσματα - Πονοκέφαλος τα 'ορφανά'

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Όλες οι πληροφορίες για τα 14 νέα κρούσματα - Πονοκέφαλος τα 'ορφανά'

Σε ό,τι αφορά στα νέα περιστατικά της νόσου COVID-19, σύμφωνα με τα δεδομένα από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας, από σύνολο 3,539 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκαν 14
κρούσματα του ιού SARS-CoV-2.

Συγκεκριμένα, τα νέα κρούσματα αναλύονται ως εξής:

5 από ιδιωτική πρωτοβουλία, εκ των οποίων τα 4 έχουν ταξιδιωτικό ιστορικό:
**Το 1 άτομο έχει ταξιδιωτικό ιστορικό στην Φιλανδία (ήρθε στην Κύπρο στις 29/7). Είχε συμπτώματα
**Το 2ο άτομο είναι κυπριακής καταγωγής με ταξιδιωτικό ιστορικό στην Αμερική (ήρθε στην Κύπρο την 1/8).
**Το 3ο άτομο είναι κυπριακής καταγωγής με ταξιδιωτικό ιστορικό στην Σουηδία (ήρθε στην Κύπρο στις 29/7).
**Το 4ο άτομο είναι κυπριακής καταγωγής με ταξιδιωτικό ιστορικό στην Πάρο (επέστρεψε στις 30/7). Έκανε το τεστ ιδιωτικά.
**Το 5ο άτομο είχε συμπτώματα και το έκανε ιδιωτικά.

4 από πρόγραμμα ελέγχου 10,000 εργαζομένων της β και γ φάσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι εν λόγω εργαζόμενοι είναι όλοι από την ίδια ξενοδοχειακή μονάδα.

4 από ιχνηλάτηση:
**Τα 2 είναι επαφές που έκαναν την εξέταση ιδιωτικά
**Τα άλλα 2 είναι μέσω της κανονικής διαδικασίας της ιχνηλάτησης

1 από παραπομπή στα Ιατρεία Δημόσιας Υγείας από Προσωπικό Ιατρό λόγω συμπτωμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE