ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού

Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν στα κατεχόμενα.

Σε γραπτή δήλωση του "υπουργού υγείας" Αλί Πιλλί αναφέρεται ότι τα δύο περιστατικά προέκυψαν από 1851 διαγνωστικές εξετάσεις, που έγιναν το τελευταίο 24ωρο.

Το ένα (1), ανέφερε αφορά άτομο που ήρθε μέσω αεροδρομίου και το άλλο μέσω λιμανιού.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE