ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έβγαλε ΄λαβράκι' ο έλεγχος της Αστυνομίας- Νεαροί αντιμέτωποι με πολύ σοβαρές κατηγορίες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έβγαλε ΄λαβράκι' ο έλεγχος της Αστυνομίας- Νεαροί αντιμέτωποι με πολύ σοβαρές κατηγορίες

Συνελήφθησαν το Σάββατο 8/8 και τέθηκαν υπό κράτηση δυο πρόσωπα, ηλικίας 25 και 24 χρονών, από την Λευκωσία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Συγκεκριμένα γύρω στις 13:00 το μεσημέρι, στη Λευκωσία, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγείτο από τον 25χρονο και όχημα που οδηγείτο από τον 24χρονο.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος του 25χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 6 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης, κάνναβης, συνολικού βάρους 2730 γραμμαρίων περίπου και το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ.

Τόσο από το όχημα του 25χρονου, όσο και από το όχημα του 24χρονου, παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για εξετάσεις.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE