ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: 'Σαρώνει' τη χώρα η κακοκαιρία «Θάλεια» - Δυστυχώς πληροφορίες για νεκρούς- VIDEO

ΕΛΛΑΔΑ: 'Σαρώνει'  τη χώρα η κακοκαιρία «Θάλεια» - Δυστυχώς πληροφορίες για νεκρούς- VIDEO

Τεράστια προβλήματα έχει προκαλέσει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας η κακοκαιρία «Θάλεια» και μία από αυτές είναι και η Χαλκίδα, στην οποία βρέχει ασταμάτητα εδώ και ώρες.

Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα μετέδωσε το πρωί της Κυριακής 9/8 το MEGA, μια ηλικιωμένη γυναίκα ηλικίας 86 ετών, η οποία διέμενε σε ισόγειο στα Πολιτικά, έχασε τη ζωή της από πνιγμό ενώ ο Δήμαρχος Ψαχνών μιλώντας στο ΣΚΑΙ και επικαλούμενος την Πυροσβεστική έκανε λόγο για δύο νεκρούς (86χρονη και 85χρονος)

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα egnomi.gr, υπάρχουν, επίσης, πολλές αναφορές στην Πυροσβεστική για εγκλωβισμένους κατοίκους στα Πολιτικά που περιμένουν βοήθεια. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς δεν μπορούν ούτε από τα σπίτια τους να βγουν γιατί θα κινδυνεύσει άμεσα η ζωή τους.

Προβλήματα αντιμετωπίζει όλη η Εύβοια αλλά τα σημαντικότερα εντοπίζονται στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας. Είναι ενδεικτικό ότι υπερχείλισε ο ποταμός Λήλας και το νερό πέρασε πάνω από τις γέφυρες του Αφρατίου και του Βασιλικού, ενώ υπερχειλίσεις και πλημμύρες σημειώθηκαν και στις περιοχές των Ψαχνών και των Πολιτικών.

Χωρίς ρεύμα είναι περιοχές των δήμων Ερέτριας, Χαλκιδέων και Διρφύων Μεσσαπίων.

Ανετράπη περιπολικό

Περιπολικό της αστυνομίας που είχε σπεύσει να βοηθήσει κατοίκους των Πολιτικών μεταφέροντάς τους στα Ψαχνά, ανετράπη και οι επιβαίνοντες πέρασαν στιγμές μεγάλης αγωνίας. Ο χείμαρρος δεν επέτρεπε στα υπόλοιπα οχήματα να πλησιάσουν για να βοηθήσουν και χρειάστηκε να φτάσει γερανός στο σημείο για να τραβήξει το όχημα και να απεγκλωβιστούν τα άτομα που είχαν παγιδευτεί. Ευτυχώς, όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top