ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έβγαλε ΄λαβράκι' ο έλεγχος της Αστυνομίας- Νεαροί αντιμέτωποι με πολύ σοβαρές κατηγορίες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έβγαλε ΄λαβράκι' ο έλεγχος της Αστυνομίας- Νεαροί αντιμέτωποι με πολύ σοβαρές κατηγορίες

Συνελήφθησαν το Σάββατο 8/8 και τέθηκαν υπό κράτηση δυο πρόσωπα, ηλικίας 25 και 24 χρονών, από την Λευκωσία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Συγκεκριμένα γύρω στις 13:00 το μεσημέρι, στη Λευκωσία, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγείτο από τον 25χρονο και όχημα που οδηγείτο από τον 24χρονο.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος του 25χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 6 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης, κάνναβης, συνολικού βάρους 2730 γραμμαρίων περίπου και το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ.

Τόσο από το όχημα του 25χρονου, όσο και από το όχημα του 24χρονου, παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για εξετάσεις.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.