Αντώνης Ρέμος: Ακυρώσε την συναυλία του τελευταία στιγμή 

Αντώνης Ρέμος: Ακυρώσε την συναυλία του τελευταία στιγμή 

Μια μεγάλη συναυλία ήταν προγραμματισμένο να δώσει το βράδυ του Σαββάτου (8/8) ο Αντώνης Ρέμος στην Ρόδο.

Μπορεί να κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες για την αιτία της ακύρωσης, μιας και η συναυλία ήταν sold out, όμως ο Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τι συνέβη δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όλη την αλήθεια.

«Λίγες ώρες πριν την πρώτη μου και μοναδική συναυλία του καλοκαιριού, ενημερώθηκα ότι λόγω μιας πλωτής εξέδρας που δημιουργήθηκε για να τηρηθούν στο έπακρο οι αποστάσεις ασφαλείας του COVID-19, είχε ως αποτέλεσμα την προσαγωγή σε αυτόφωρη διαδικασία του ιδιοκτήτη και όλων των εργαζομένων της επιχείρησης. Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω στους φίλους μου από τη Ρόδο και σε όλους αυτούς που ταξίδεψαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ότι η συναυλία ακυρώνεται. To be continued…», έγραψε ο Αντώνης Ρέμος.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE