Αντώνης Ρέμος: Ακυρώσε την συναυλία του τελευταία στιγμή 

Αντώνης Ρέμος: Ακυρώσε την συναυλία του τελευταία στιγμή 

Μια μεγάλη συναυλία ήταν προγραμματισμένο να δώσει το βράδυ του Σαββάτου (8/8) ο Αντώνης Ρέμος στην Ρόδο.

Μπορεί να κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες για την αιτία της ακύρωσης, μιας και η συναυλία ήταν sold out, όμως ο Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τι συνέβη δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όλη την αλήθεια.

«Λίγες ώρες πριν την πρώτη μου και μοναδική συναυλία του καλοκαιριού, ενημερώθηκα ότι λόγω μιας πλωτής εξέδρας που δημιουργήθηκε για να τηρηθούν στο έπακρο οι αποστάσεις ασφαλείας του COVID-19, είχε ως αποτέλεσμα την προσαγωγή σε αυτόφωρη διαδικασία του ιδιοκτήτη και όλων των εργαζομένων της επιχείρησης. Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω στους φίλους μου από τη Ρόδο και σε όλους αυτούς που ταξίδεψαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ότι η συναυλία ακυρώνεται. To be continued…», έγραψε ο Αντώνης Ρέμος.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καυτή πατάτα» ο νέο κατώτατος μισθός - Συνάντηση με ΠτΔ θα επιδιώξουν οι συντεχνίες - Πότε συνεδριάζει το Εργ. Συμβουλευτικό Σώμα

«Καυτή πατάτα» ο νέο κατώτατος μισθός - Συνάντηση με ΠτΔ θα επιδιώξουν οι συντεχνίες - Πότε συνεδριάζει το Εργ. Συμβουλευτικό Σώμα

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, αναμένεται ότι θα ζητήσουν οι συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΔΕΟΚ, υποβάλλοντάς του υπόμνημα για διάφορα εργασιακά ζητήματα, μεταξύ των οποίων και ο κατώτατος μισθός.

BEST OF TOTHEMAONLINE