Νικόλας Βαρθακούρης: Μεγάλωσε ο γιος της Αλιμπέρτη και του Πάριου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νικόλας Βαρθακούρης: Μεγάλωσε ο γιος της Αλιμπέρτη και του Πάριου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Νικόλας Βαρθακούρης είναι 24 χρονών και ασχολείται με την μουσική. Το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο είναι Nick Vee.

Με μπαμπά μουσικό και μαμά ηθοποιό ο μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου δεν θα μπορούσε να «ξεφύγει» από τα βήματα του πατέρα του και τα βήματα του μεγαλύτερου ετεροθαλή αδερφού του.

Το 2014 ο Νικόλας Βαρθακούρης παρουσιάσε τραγούδι του στο κανάλι του στο youtube. Το πρώτο του single που έχει τον τίτλο «Be The One», κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2015.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει μια πολύ στενή σχέση με την Hip-Hop και Soul κουλτούρα, με ισχυρή δόση επιρροής από τη γενιά των 90’s.

Ο Νικόλας Βαρθακούρης δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις. Προτιμάει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην συνδέεται το όνομα των διάσημων γονιών του στα επαγγελματικά του.

Πρόσφατα o αδελφός του, Μιχαήλ Άγγελος, πόσταρε φωτογραφία με την μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη και τον αδελφό του, Νικόλα, ο οποίος έχει κάνει μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του.

Δείτε την φωτογραφία του μικρού γιου της Σοφίας ΑΛιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE