ΛΕΜΕΣΟΣ – ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Ξεπεράστηκε ο κίνδυνος – Ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Ξεπεράστηκε ο κίνδυνος – Ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ξεπεράστηκε ο κίνδυνος στο χωριό Πραστείο της Επαρχίας Λεμεσού, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το μεσημέρι της Κυριακής 29/08.

Σε νεότερη ενημέρωση του ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής αναφέρει ότι δεν υφίσταται πλέον κίνδυνος για το χωριό.

Την ίδια ώρα αναφέρει πως τα εναέρια μέσα που δίνουν μάχη με τις φλόγες για κατάσβεση της φωτιάς έχουν γίνει 10.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE