Ξεβράστηκε πτώμα στον Κάλαμο: Πιθανολογείται ότι είναι ο αγνοούμενος της Εύβοιας -VIDEO

Ξεβράστηκε πτώμα στον Κάλαμο: Πιθανολογείται ότι είναι ο αγνοούμενος της Εύβοιας -VIDEO

Το πτώμα ενός άνδρα ξεβράστηκε στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στον Κάλαμο και πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τον 72χρονο που αγνοείται από το Μπούρτζι Ευβοίας.

Στον Κάλαμο, στους Αγίους Αποστόλους, ξεβράστηκε πτώμα και σύμφωνα με το MEGA πρόκειται για τον αγνοούμενο άνδρα από τις φονικές πλημμύρες στην Εύβοια.
 
Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί πως πρόκειται για τον άνδρα που αγνοείται.Στην εκπομπή του MEGA μίλησε και ο δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγαλιάς.
 
«Είναι τραγικό το συμβάν. Μίλησα με τον αντιδήμαρχο Καλάμου και μου είπε ότι βρέθηκε το πτώμα. Χάσαμε άλλη μια ζωή», είπε ο κ. Περγαλιάς.
 
 
ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE