Ξεβράστηκε πτώμα στον Κάλαμο: Πιθανολογείται ότι είναι ο αγνοούμενος της Εύβοιας -VIDEO

Ξεβράστηκε πτώμα στον Κάλαμο: Πιθανολογείται ότι είναι ο αγνοούμενος της Εύβοιας -VIDEO

Το πτώμα ενός άνδρα ξεβράστηκε στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στον Κάλαμο και πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τον 72χρονο που αγνοείται από το Μπούρτζι Ευβοίας.

Στον Κάλαμο, στους Αγίους Αποστόλους, ξεβράστηκε πτώμα και σύμφωνα με το MEGA πρόκειται για τον αγνοούμενο άνδρα από τις φονικές πλημμύρες στην Εύβοια.
 
Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί πως πρόκειται για τον άνδρα που αγνοείται.Στην εκπομπή του MEGA μίλησε και ο δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγαλιάς.
 
«Είναι τραγικό το συμβάν. Μίλησα με τον αντιδήμαρχο Καλάμου και μου είπε ότι βρέθηκε το πτώμα. Χάσαμε άλλη μια ζωή», είπε ο κ. Περγαλιάς.
 
 
ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE