ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε να οδηγεί χωρίς άδεια και δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικού

ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε να οδηγεί χωρίς άδεια και δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικού

Δεκαεπτάχρονος εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα χωρίς άδεια οδηγού στην Π. Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 19:00 το βράδυ της Κυριακής (09/08) στην Πόλη Χρυσοχούς επί της οδού Ευαγόρα Παλληκαρίδη μέλη της Τροχαίας Πάφου στα πλαίσια τροχονομικών ελέγχων έκαναν σήμα σε οδηγό οχήματος να σταματήσει και αντί αυτού ο οδηγός του οχήματος συνέχιζε την πορεία του προς την Μακαρίου Γ΄’ και διέφυγε.

Ακολούθως στο πλαίσιο εξετάσεων αυτός εντοπίστηκε, και όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για ανήλικο 17 ετών από χωριό του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς.

Όπως διαφάνηκε ο 17χρονος οδηγούσε το πιο πάνω όχημα, χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια, χωρίς τη χρήση ζώνης ασφαλείας και χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη. Επίσης, παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού με στολή.

Ο ανήλικος μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του οχήματος, οδηγήθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Π. Χρυσοχούς όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα πιο πάνω αδικήματα.

Η υπόθεση καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top