ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οκτώ νέα κρούσματα - Στην κατηγορία Β η Βρετανία

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οκτώ νέα κρούσματα - Στην κατηγορία Β η Βρετανία

Οκτώ κρούσματα εντοπίστηκαν την Δευτέρα 08/08, στα κατεχόμενα από 2.280 δειγματοληπτικούς ελέγχους για τη νόσο Covid 19, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 179.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε γραπτή δήλωση ο «υπουργός υγείας», Αλί Πιλλί αναφέρει ότι 4 άτομα έφτασαν αεροπορικώς και εντοπίστηκαν θετικοί, 3 από θαλάσσης ενώ ένα άτομο εντοπίστηκε από ιχνηλάτηση.

Οι συνολικοί έλεγχοι στα κατεχόμενα έφτασαν τους 85.581. Υπό θεραπεία βρίσκονται 38 άτομα.
 
Στο μεταξύ, ανακοίνωση νωρίτερα του «υπουργείου υγείας» ανάφερε ότι η Βρετανία από τις 13 Αυγούστου μπαίνει στην κατηγορία Β (από Γ) και θα απαιτείται έγγραφο αρνητικού PCR 3 ή 5 ημερών, αλλά θα είναι υποχρεωτική η 7ημερη καραντίνα είτε στα σπίτια τους είτε στο ξενοδοχείο όπου θα διαμένουν. Την τήρηση των όρων της καραντίνας, προστίθεται, θα ελέγχει το «υπουργείο υγείας».

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE