Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε γραπτή δήλωση ο «υπουργός υγείας», Αλί Πιλλί αναφέρει ότι 4 άτομα έφτασαν αεροπορικώς και εντοπίστηκαν θετικοί, 3 από θαλάσσης ενώ ένα άτομο εντοπίστηκε από ιχνηλάτηση.
Οι συνολικοί έλεγχοι στα κατεχόμενα έφτασαν τους 85.581. Υπό θεραπεία βρίσκονται 38 άτομα.
Στο μεταξύ, ανακοίνωση νωρίτερα του «υπουργείου υγείας» ανάφερε ότι η Βρετανία από τις 13 Αυγούστου μπαίνει στην κατηγορία Β (από Γ) και θα απαιτείται έγγραφο αρνητικού PCR 3 ή 5 ημερών, αλλά θα είναι υποχρεωτική η 7ημερη καραντίνα είτε στα σπίτια τους είτε στο ξενοδοχείο όπου θα διαμένουν. Την τήρηση των όρων της καραντίνας, προστίθεται, θα ελέγχει το «υπουργείο υγείας».
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




