Ηνωμένο Βασίλειο: Ζητά διάλογο και αποκλιμάκωση στην Αν. Μεσόγειο

Ηνωμένο Βασίλειο: Ζητά διάλογο και αποκλιμάκωση στην Αν. Μεσόγειο

Σε διάλογο και αποκλιμάκωση καλεί Ελλάδα και Τουρκία η βρετανική κυβέρνηση, αντιδρώντας στην ένταση των τελευταίων ημερών.

Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Foreign Office δήλωσε ότι «προτρέπουμε όλους τους εταίρους μας στην Ανατολική Μεσόγειο να καταστήσουν προτεραιότητα ευκαιρίες για διάλογο και να επιδιώξουν αποκλιμάκωση».

Ο εκπρόσωπος του βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών συμπλήρωσε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει «πρόσφατα» μεταφέρει αυτό το μήνυμα σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη «και θα συνεχίσει να το κάνει».

«Το Ηνωμένο Βασίλειο παραμένει δεσμευμένο στη συνεργασία με τους διεθνείς εταίρους μας στην Ανατολική Μεσόγειο, ώστε να επιτευχθεί σταθερότητα και ευημερία», κατέληξε ο εκπρόσωπος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE