'Παιχνίδια' από τουρκικά Μ.Μ.Ε.: Παρενοχλήθηκε ελικόπτερο και τραυματίστηκαν Τούρκοι ψαράδες...

'Παιχνίδια' από τουρκικά Μ.Μ.Ε.: Παρενοχλήθηκε ελικόπτερο και τραυματίστηκαν Τούρκοι ψαράδες...

Το θερμό κλίμα στο Αιγαίο μετά την είσοδο του Oruc Reis στην υφαλοκρηπίδα της Ελλάδας, διανθίζεται και από ψευδείς ειδήσεις.

Το φαινόμενο των fake news έγινε αισθητό το μεσημέρι όταν το TRT Arabic μετέδωσε πως σκάφος του πολεμικού ναυτικού της Ελλάδας τραυμάτισε τρεις Τούρκους ψαράδες. "Είδηση" που δεν επιβεβαιώθηκε από κανένα γνωστό πρακτορείο ειδήσεων.

Εξάλλου, η τούρκικη εφημερίδα Χουριέτ δημοσίευσε πως το μεσημέρι της Τρίτης 11/08, ελληνικό ελικόπτερο παρενοχλήθηκε από τρία τουρκικά στο Καστελόριζο.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα το ελληνικό ελικόπτερο μετέφερε προμήθειες και αναχώρησε από το Καστελόριζο με προορισμό την Ρόδο.

Ωστόσο, δεν υπάρχει επιβεβαίωση ούτε για αυτή την "είδηση".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Τον παρακολουθούσαν και είχαν στόχο να τον εκτελέσουν. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 34χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ οδηγούσε στον δρόμο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.