'Παιχνίδια' από τουρκικά Μ.Μ.Ε.: Παρενοχλήθηκε ελικόπτερο και τραυματίστηκαν Τούρκοι ψαράδες...

'Παιχνίδια' από τουρκικά Μ.Μ.Ε.: Παρενοχλήθηκε ελικόπτερο και τραυματίστηκαν Τούρκοι ψαράδες...

Το θερμό κλίμα στο Αιγαίο μετά την είσοδο του Oruc Reis στην υφαλοκρηπίδα της Ελλάδας, διανθίζεται και από ψευδείς ειδήσεις.

Το φαινόμενο των fake news έγινε αισθητό το μεσημέρι όταν το TRT Arabic μετέδωσε πως σκάφος του πολεμικού ναυτικού της Ελλάδας τραυμάτισε τρεις Τούρκους ψαράδες. "Είδηση" που δεν επιβεβαιώθηκε από κανένα γνωστό πρακτορείο ειδήσεων.

Εξάλλου, η τούρκικη εφημερίδα Χουριέτ δημοσίευσε πως το μεσημέρι της Τρίτης 11/08, ελληνικό ελικόπτερο παρενοχλήθηκε από τρία τουρκικά στο Καστελόριζο.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα το ελληνικό ελικόπτερο μετέφερε προμήθειες και αναχώρησε από το Καστελόριζο με προορισμό την Ρόδο.

Ωστόσο, δεν υπάρχει επιβεβαίωση ούτε για αυτή την "είδηση".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE