'Παιχνίδια' από τουρκικά Μ.Μ.Ε.: Παρενοχλήθηκε ελικόπτερο και τραυματίστηκαν Τούρκοι ψαράδες...

'Παιχνίδια' από τουρκικά Μ.Μ.Ε.: Παρενοχλήθηκε ελικόπτερο και τραυματίστηκαν Τούρκοι ψαράδες...

Το θερμό κλίμα στο Αιγαίο μετά την είσοδο του Oruc Reis στην υφαλοκρηπίδα της Ελλάδας, διανθίζεται και από ψευδείς ειδήσεις.

Το φαινόμενο των fake news έγινε αισθητό το μεσημέρι όταν το TRT Arabic μετέδωσε πως σκάφος του πολεμικού ναυτικού της Ελλάδας τραυμάτισε τρεις Τούρκους ψαράδες. "Είδηση" που δεν επιβεβαιώθηκε από κανένα γνωστό πρακτορείο ειδήσεων.

Εξάλλου, η τούρκικη εφημερίδα Χουριέτ δημοσίευσε πως το μεσημέρι της Τρίτης 11/08, ελληνικό ελικόπτερο παρενοχλήθηκε από τρία τουρκικά στο Καστελόριζο.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα το ελληνικό ελικόπτερο μετέφερε προμήθειες και αναχώρησε από το Καστελόριζο με προορισμό την Ρόδο.

Ωστόσο, δεν υπάρχει επιβεβαίωση ούτε για αυτή την "είδηση".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE