ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται η διαδικασία συλλογής ξηράς τροφής για το Λίβανο - Το Αρματαγωγό (Α/Γ) ΙΚΑΡΙΑ έφθασε στην Βηρυτό

Συνεχίζεται η διαδικασία συλλογής ξηράς τροφής για το Λίβανο - Το Αρματαγωγό (Α/Γ) ΙΚΑΡΙΑ έφθασε στην Βηρυτό

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή, 14 Αυγούστου, η διαδικασία συλλογής ξηράς τροφής, η οποία ξεκίνησε την Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020, για βοήθεια προς τον δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου.

Εξάλλου, το πρώτο φορτίο της ανθρωπιστικής βοήθειας η οποία συγκεντρώθηκε για να σταλεί στον δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου και το οποίο μεταφέρθηκε με το Αρματαγωγό (Α/Γ) ΙΚΑΡΙΑ, έφτασε χθες βράδυ στο λιμάνι της πρωτεύουσας του Λιβάνου και σήμερα θα αρχίσει η εκφόρτωση του.

Το Αρματαγωγό (Α/Γ) ΙΚΑΡΙΑ απέπλευσε με προορισμό το λιμάνι της Βηρυτού, στο πλαίσιο συνδρομής της Ελλάδας στο Λίβανο στην αντιμετώπιση των συνεπειών της έκρηξης της 4ης Αυγούστου 2020, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, 9 Αυγούστου 2020, μεταφέροντας Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, φαρμακευτικό υλικό καθώς και υλικά που έχει συγκεντρώσει το Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων. Την Τρίτη το Αρματαγωγό (Α/Γ) ΙΚΑΡΙΑ ελλιμενίστηκε στο λιμάνι Λεμεσού, όπου φορτώθηκαν γύρω στους 70 τόνους, κυρίως με ξηρή τροφή, ιατρικό και άλλο εξοπλισμό, με τα οποία συνδράμει η Κυπριακή Δημοκρατία στην Κυβέρνηση του Λιβάνου, και το απόγευμα της ίδιας ημέρας αναχώρησε με προορισμό το λιμάνι της Βηρυτού.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top