Ξεπερνούν τα 15 δισ. δολάρια οι ζημιές από την έκρηξη στη Βηρυτό

Ξεπερνούν τα 15 δισ. δολάρια οι ζημιές από την έκρηξη στη Βηρυτό

Ο Πρόεδρος του Λιβάνου Μισέλ Αούν είπε πως το ύψος των ζημιών που προκάλεσε η καταστροφική έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού ξεπερνά τα 15 δισεκατομμύρια δολάρια.

"Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις ζημιές μετά την έκρηξη στο λιμάνι ξεπερνούν τα 15 δισεκατομμύρια δολάρια", είπε ο Πρόεδρος του Λιβάνου, σε τηλεφωνική συνδιάλεξη με τον Βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε, σύμφωνα με τον λογαριασμό Twitter της προεδρίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE