Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν Υπουργοί και πρώην Υπουργοί του Λιβάνου

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν Υπουργοί και πρώην Υπουργοί του Λιβάνου

Σε ανάκριση από εισαγγελέα θα οδηγηθούν αρκετοί Υπουργοί και πρώην Υπουργοί του Λιβάνου σχετικά με τη φονική έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού.

"Οι ανακρίσεις θα ξεκινήσουν με τον πρώην Υπουργό Δημοσίων Εργων Ghazi al-Aridi", δήλωσε αξιωματούχος, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας.

"Εάν εντοπιστεί κάποιο θέμα, αμέλεια εκ μέρους ενός από τους ανακριθέντες Υπουργούς, το δικαστικό σώμα θα δηλώσει ότι δεν έχει δικαιοδοσία να τους μηνύσει", εξήγησε ο αξιωματούχος.

Στη συνέχεια, ο γενικός εισαγγελέας θα πρέπει να μεταβιβάσει τον φάκελό τους και τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία στη Βουλή διότι η δικαιοδοσία βρίσκεται στο ειδικό συμβούλιο υπεύθυνο για τη δίωξη υπουργών και προέδρων, είπε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE