Παίζει ακόμα και ΔΥΝΑΤΑ του Μίλος!

Παίζει ακόμα και ΔΥΝΑΤΑ του Μίλος!

O Mίλος Ντέλετιτς περιλαμβάνεται στους 33 παίχτες που άρχισαν προετοιμασία με την ΑΕΚ.

Τούτο δεν σημαίνει ότι ο Σέρβος ακραίος επιθετικός, θα εξασφαλίσει θέση στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Η στήλη μαθαίνει, ότι συνεχίζει να παίζει δυνατά το όνομα του για τον Απόλλωνα.

Τον έχει προκρίνει -ως γνωστό- από την περασμένη εβδομάδα ο προπονητής Σωφρόνης Αυγουστή.

Έχει συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια με τον Ελλαδικό σύλλογο, αν τελικά μετακομίσει στη Λεμεσό, πιθανότατα θα είναι με δανεισμό.

Π.Χ. 

The post Παίζει ακόμα και ΔΥΝΑΤΑ του Μίλος! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.