ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 32χρονο για υπόθεση παράνομων ουσιών - Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 32χρονο για υπόθεση παράνομων ουσιών - Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του

Σε τρίτη σύλληψη προχώρησε την Τετάρτη (12/08) η Αστυνομία, σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση κατοχής πέραν των 2,5 κιλών κάνναβης, που εντοπίστηκε στις 8 Αυγούστου 2020, στη Λευκωσία.

Πρόκειται για 32χρονο κάτοικο Λευκωσίας, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά την εξέταση της υπόθεσης. Βάσει της μαρτυρίας αυτής εκδόθηκε εναντίον δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν το μεσημέρι της 8ης Αυγούστου, μετά την ανακοπή δυο αυτοκινήτων, για έλεγχο, σε δρόμο στη Λευκωσία. Στα δύο οχήματα επέβαιναν 25χρονος και 24χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, αφού μετά από σχετική έρευνα, εντοπίστηκαν στο όχημα του 25χρονου, έξι συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, βάρους 2730 γραμμαρίων περίπου και το χρηματικό ποσό των €310.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν».

BEST OF TOTHEMAONLINE