Διπλωματική αντεπίθεση από την Ελλάδα: Στο Ισραήλ ο Νίκος Δένδιας

Διπλωματική αντεπίθεση από την Ελλάδα: Στο Ισραήλ ο Νίκος Δένδιας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διπλωματικές ενέργειες της Αθήνας έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί η τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο. Στο Ισραήλ μεταβαίνει την Πέμπτη (13/08), ο Νίκος Δένδιας.

Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, θα γίνει δεκτός από τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, ενώ προηγουμένως θα έχει συνάντηση με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Γκάμπι Ασκενάζι.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων, θα είναι οι τουρκικές προκλήσεις στην Αν. Μεσόγειο καθώς και η συνεργασία Ελλάδας – Ισραήλ σε διμερές επίπεδο.

Θυμίζουμε, ότι την Παρασκευή (13/08), ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, ενώ αργότερα θα συγκληθεί το Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετά από σχετικό αίτημα της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE