Υπόνοιες Ερντογάν για ‘κτύπημα’ κατά της Ελλάδας – ‘Αν επιτεθείτε θα πληρώσετε το βαρύ τίμημα και σήμερα πήραν την πρώτη απάντηση’ -VIDEO

Υπόνοιες Ερντογάν για ‘κτύπημα’ κατά της Ελλάδας – ‘Αν επιτεθείτε θα πληρώσετε το βαρύ τίμημα και σήμερα πήραν την πρώτη απάντηση’ -VIDEO

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για παρενόχληση του Oruc Reis και τουρκική απάντηση.

Η πληροφορία μεταδίδεται ευρέως σε κοινωνικά δίκτυα. Βασίζονται σε ομιλία που έκανε πριν από λίγο ο Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή επέτειο της ίδρυσης του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

Ο Ερντογάν ανέφερε επί λέξει: «Τους είπαμε μην επιτεθείτε στο Oruc Reis. Αν επιτεθείτε θα πληρώσετε το βαρύ τίμημα και σήμερα πήραν την πρώτη απάντηση».

Εδώ να θυμίσουμε ότι όπως μετέδωσε το CNN Greece κατά το απόγευμα, παρατηρείται αυξημένη κινητικότητα σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο τις τελευταίες ώρες, με φόντο την κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, λίγο μετά τις 18:00 μετέβησαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος καθώς και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.