Υπόνοιες Ερντογάν για ‘κτύπημα’ κατά της Ελλάδας – ‘Αν επιτεθείτε θα πληρώσετε το βαρύ τίμημα και σήμερα πήραν την πρώτη απάντηση’ -VIDEO

Υπόνοιες Ερντογάν για ‘κτύπημα’ κατά της Ελλάδας – ‘Αν επιτεθείτε θα πληρώσετε το βαρύ τίμημα και σήμερα πήραν την πρώτη απάντηση’ -VIDEO

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για παρενόχληση του Oruc Reis και τουρκική απάντηση.

Η πληροφορία μεταδίδεται ευρέως σε κοινωνικά δίκτυα. Βασίζονται σε ομιλία που έκανε πριν από λίγο ο Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή επέτειο της ίδρυσης του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

Ο Ερντογάν ανέφερε επί λέξει: «Τους είπαμε μην επιτεθείτε στο Oruc Reis. Αν επιτεθείτε θα πληρώσετε το βαρύ τίμημα και σήμερα πήραν την πρώτη απάντηση».

Εδώ να θυμίσουμε ότι όπως μετέδωσε το CNN Greece κατά το απόγευμα, παρατηρείται αυξημένη κινητικότητα σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο τις τελευταίες ώρες, με φόντο την κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, λίγο μετά τις 18:00 μετέβησαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος καθώς και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE