ΛΗΣΤΕΙΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 'Τσάκωσε' άλλα δύο νεαρά πρόσωπα η Αστυνομία

ΛΗΣΤΕΙΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 'Τσάκωσε' άλλα δύο νεαρά πρόσωπα η Αστυνομία

Στο πλαίσιο διερεύνησης της χθεσινής ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας στη Λευκωσία, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων στη σύλληψη ακόμη δύο νεαρών προσώπων. 

Πρόκειται για δύο 20χρονους, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Υπενθυμίζεται, ότι σε σχέση με την υπόθεση αρχικά είχε συλληφθεί ακόμη ένα νεαρό πρόσωπο (ηλικίας 17/9 ετών).

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE