ΛΗΣΤΕΙΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 'Τσάκωσε' άλλα δύο νεαρά πρόσωπα η Αστυνομία

ΛΗΣΤΕΙΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 'Τσάκωσε' άλλα δύο νεαρά πρόσωπα η Αστυνομία

Στο πλαίσιο διερεύνησης της χθεσινής ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας στη Λευκωσία, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων στη σύλληψη ακόμη δύο νεαρών προσώπων. 

Πρόκειται για δύο 20χρονους, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Υπενθυμίζεται, ότι σε σχέση με την υπόθεση αρχικά είχε συλληφθεί ακόμη ένα νεαρό πρόσωπο (ηλικίας 17/9 ετών).

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.