ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ίντερ-Σαχτάρ: Βγαίνει ο αντίπαλος της Σεβίλλης στον τελικό

Ίντερ-Σαχτάρ: Βγαίνει ο αντίπαλος της Σεβίλλης στον τελικό

 

Κεκλεισμένων των θυρών στο Ντίσελντορφ θα τεθούν αντιμέτωπες απόψε (22:00) οι δύο ομάδες με στόχο το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα περιμένει η Σεβίλλη μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «νερατζούρι» απέκλεισαν τη Λεβερκούζεν επικρατώντας με 2-1. Πλήγμα με τον τραυματισμό του Αλέξις Σάντσες, καθώς ο Αντόνιο Κόντε επιβεβαίωσε πως δεν θα αγωνιστεί. Γνωστές είναι οι απουσίες του τραυματία Βεσίνο και του Ασαμόα, αμφότεροι είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Το πιθανότερο είναι να παραταχθεί με την ίδια ενδεκάδα που παρατάχθηκε εναντίον της Λεβερκούζεν, με τον Έρικσεν να έρχεται από τον πάγκο.

«Ο φόβος δεν αποτελεί μέρος του λεξιλογίου του δικού μου και των ποδοσφαιριστών μου. Σεβόμαστε φυσικά τη Σαχτάρ. Αλλά θέλουμε επίσης να δείξουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ και να δώσουμε το «παρών» και στον τελικό. Δεν αισθανόμαστε ότι θα σώσουμε την πατρίδα, επειδή είμαστε η μοναδική ομάδα από την Ιταλία που συνεχίζει στην Ευρώπη. Εμείς κοιτάζουμε τι κάνουμε εμείς, χωρίς να μας απασχολούν οι υπόλοιποι. Τιμήσαμε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχαμε και στόχος μας είναι συνέχεια να γινόμαστε καλύτεροι» δήλωσε ο προπονητής της Ίντερ.

Οι Ουκρανοί επικράτησαν με 4-1 της Βασιλείας και πήραν εύκολη πρόκριση στον ημιτελικό. Εξέτισε και επιστρέφει ο στόπερ Χοτσολάβα, όμως δεν είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα πάρει τη θέση του Μπόνταρ στο αρχικό σχήμα. Κανένα άλλο πρόβλημα για τη Σαχτάρ.

«Είμαστε απόλυτα ήρεμοι. Φυσικά και έχουμε μεγάλη επιθυμία να βρεθούμε στον τελικό. Ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δύσκολο ματς μπροστά μας, όμως θα παίξουμε με αυτοπεποίθηση και είναι σημαντικό να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν πρέπει να απομακρυνθούμε από τις αρχές μας. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία» τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, Λουίς Κάστρο.

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Γοδίν, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντ’ Αμπρόζιο, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι, Γιανγκ, Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιάτοφ, Ντοντό, Κριβτσόβ, Χοτσολάβα, Ματβιένκο, Άλαν Πάτρικ, Στεπανένκο, Μάρλος, Μάρκος Αντόνιο, Τάισον, Μοράες

Πηγή: Sdna.gr

The post Ίντερ-Σαχτάρ: Βγαίνει ο αντίπαλος της Σεβίλλης στον τελικό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top