ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα χορηγική συμφωνία για Ομόνοια – Τοποθετημένο το λογότυπο στο μανίκι

Νέα χορηγική συμφωνία για Ομόνοια – Τοποθετημένο το λογότυπο στο μανίκι

Την χορηγική συμφωνία με την εταιρεία OJO Sun&glasses ανακοίνωσε η Ομόνοια.

Η ενημέρωση: 

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την OJO Sun&glasses για την αγωνιστική περίοδο 2020-21!

Το λογότυπο της OJO Sun&glasses θα βρίσκεται τοποθετημένο στο μανίκι της επίσημης αγωνιστικής μας εμφάνισης.

Ο OJO Sun&glasses ταιριάζει απόλυτα με το προφίλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς χαρακτηρίζεται από εκτόπισμα, δημοτικότητα, επαγγελματισμό και δυναμική, ενώ προσφέρει ποιοτικά γυαλιά σε προσιτές τιμές για όλο τον κόσμο και πάντοτε 1+1 δωρεάν. Η OJO Sun&glasses ιδρύθηκε το 2011, είναι Κυπριακή εταιρία και διατηρεί 35 καταστήματα στην Κύπρο, την Ελλάδα, τη Μάλτα, τον Λίβανο, τη Σαουδική Αραβία και τη Νότιο Αφρική.

Σύντομα σε συνεργασία με την OJO Sun&glasses θα ανακοινώσουμε σπουδαίες εκπλήξεις, όχι μόνο για τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά για όλο τον κόσμο!

Ιστοσελίδα: www.ojosunglasses.com/
Facebook Page: www.facebook.com/ojosunglasses
Instagram: @ojosunglasses

Ευχαριστούμε θερμά την OJO Sun&glasses και ευχόμαστε αυτή να είναι η αρχή μιας δημιουργικής και επιτυχημένης συνεργασίας που θα κρατήσει χρόνια. Τόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ όσο και η OJO Sun&glasses επιδιώκουν μέσα από αυτή τη συνεργασία μεγάλος νικητής να είναι οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και ευρύτερα όλος ο κόσμος».

The post Νέα χορηγική συμφωνία για Ομόνοια – Τοποθετημένο το λογότυπο στο μανίκι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top