ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κομπανί: Αποσύρεται από το ποδόσφαιρο και αναλαμβάνει ολοκληρωτικά ως προπονητής την Άντερλεχτ!

Κομπανί: Αποσύρεται από το ποδόσφαιρο και αναλαμβάνει ολοκληρωτικά ως προπονητής την Άντερλεχτ!

Ο Βενσάν Κομπανί ρίχνει τους τίτλους τέλους της πλούσιας ποδοσφαιρικής καριέρας του προκειμένου να επικεντρωθεί απόλυτα στις υποχρεώσεις του προπονητή και να κρατήσει με μεγαλύτερη σταθερότητα το «τιμόνι» της Άντερλεχτ!

Ο Βέλγος αμυντικός, το περασμένο καλοκαίρι είχε κλείσει τον κύκλο του στη Μάντσεστερ Σίτι, εκεί όπου βίωσε τρομερές στιγμές και γεύτηκε όλη τη διαδρομή της ομάδας προς την επιστροφή στα πρωταθλήματα και την ανάπτυξη με την κατάκτηση τίτλων και αξιοπρεπούς ευρωπαϊκής παρουσίας.

Τη φετινή σεζόν προσπάθησε να συνδυάσει τις θέσεις του παίκτη – προπονητή στην Άντερλεχτ, όμως απέτυχε και η διοίκηση τον ενημέρωσε να περιοριστεί προς το παρόν μονάχα στα καθήκοντά του εντός αγωνιστικού χώρου.

Πλέον, αποσύρεται από την ενεργό δράση στην ηλικία των 34 ετών – έχοντας φυσικά ταλαιπωρηθεί αρκετά και από τραυματισμούς – προκειμένου να γίνει ο νέος full-time προπονητής της αγαπημένης του ομάδας στην πατρίδα του.

Στην καριέρα του αγωνίστηκε 621 φορές, πέτυχε 35 τέρματα, πανηγύρισε τέσσερα πρωταθλήματα Αγγλίας, ισάριθμα League Cup, δυο Κύπελλα Αγγλίας και δυο Jupiler League

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Κομπανί: Αποσύρεται από το ποδόσφαιρο και αναλαμβάνει ολοκληρωτικά ως προπονητής την Άντερλεχτ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top