ΥΠΕΞ: Απογοήτευση για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις
Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει τη δέσμευση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για συνέχιση των προσπαθειών επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο έγιναν 808 έλεγχοι, με την πλειοψηφία των καταγγελιών να αφορά τη μη χρήση μάσκας.
Στη Λευκωσία έγιναν 109 έλεγχοι με μία καταγγελία υποστατικού και δέκα πολιτών, στη Λεμεσό έγιναν 176 έλεγχοι με τρεις καταγγελίες υποστατικών και οκτώ πολιτών, 217 έλεγχοι στη Λάρνακα με μία καταγγελία υποστατικού και τριών πολιτών, στην Πάφο 45 έλεγχοι με πέντε καταγγελίες υποστατικών και δύο πολιτών, ενώ στην Αμμόχωστο έγιναν 177 έλεγχοι με τέσσερις καταγγελίες πολιτών. Τέλος στην περιοχή της Μόρφου έγιναν 84 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις