Η έξαρση του ιού, ασυμπτωματικοί και νεαροί - Προάγγελος των νέων μέτρων τα 26 επιβεβαιωμένα

Η έξαρση του ιού, ασυμπτωματικοί και νεαροί - Προάγγελος των νέων μέτρων τα 26 επιβεβαιωμένα

Σε κυρίαρχο θέμα των ημερών τείνει να εξελιχθεί μία νέα σειρά μέτρων που αναμένεται να επιβληθεί στο νησί μας έχοντας μάλιστα μακρά διάρκεια (Ιανουάριο του 2021).

Η επιδημιολογική εικόνα συγκεκριμένων ημερών, τα κρούσματα από τυχαίες δειγματοληψίες, οι ασυμπτωματικοί και ο χαμηλότερος μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων έχουν δημιουργήσει ‘πονοκέφαλο’ σε Υπουργείο Υγείας και επιδημιολογική ομάδα ενόψει φθινοπώρου.
 
Η συνάθροιση σε κλειστούς χώρους σε συνδοιασμό με την πτώση της θερμοκρασίας φαίνεται να συνθέτει ένα εκρηκτικό μείγμα με τους ειδικούς να ετοιμάζονται για μέτρα πρόληψης, τα οποία συζητήθηκαν χθες (19/8) στην τηλεδιάσκεψη και αναμένεται να παρουσιαστούν αύριο (21/8) ενώπιον του ΠτΔ και του Υπουργικού Συμβουλίου.
 
Για κάποια εξ’αυτών έχουν ήδη υπάρξει έντονες αντιδράσεις ενώ με αγωνία αναμένονται οι νέες αποφάσεις αφού σε μια λεπτή γραμμή η Κυβέρνηση καλείται να ισορροπήσει μεταξύ δημόσιας υγείας, οικονομίας και κοινωνικής σταθερότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE