Σε κυρίαρχο θέμα των ημερών τείνει να εξελιχθεί μία νέα σειρά μέτρων που αναμένεται να επιβληθεί στο νησί μας έχοντας μάλιστα μακρά διάρκεια (Ιανουάριο του 2021)."/>
Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy ARJ Radio

Η έξαρση του ιού, ασυμπτωματικοί και νεαροί - Προάγγελος των νέων μέτρων τα 26 επιβεβαιωμένα

20.08.2020
07:23
Κορωνοϊός

Σε κυρίαρχο θέμα των ημερών τείνει να εξελιχθεί μία νέα σειρά μέτρων που αναμένεται να επιβληθεί στο νησί μας έχοντας μάλιστα μακρά διάρκεια (Ιανουάριο του 2021).

Η επιδημιολογική εικόνα συγκεκριμένων ημερών, τα κρούσματα από τυχαίες δειγματοληψίες, οι ασυμπτωματικοί και ο χαμηλότερος μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων έχουν δημιουργήσει ‘πονοκέφαλο’ σε Υπουργείο Υγείας και επιδημιολογική ομάδα ενόψει φθινοπώρου.
 
Η συνάθροιση σε κλειστούς χώρους σε συνδοιασμό με την πτώση της θερμοκρασίας φαίνεται να συνθέτει ένα εκρηκτικό μείγμα με τους ειδικούς να ετοιμάζονται για μέτρα πρόληψης, τα οποία συζητήθηκαν χθες (19/8) στην τηλεδιάσκεψη και αναμένεται να παρουσιαστούν αύριο (21/8) ενώπιον του ΠτΔ και του Υπουργικού Συμβουλίου.
 
Για κάποια εξ’αυτών έχουν ήδη υπάρξει έντονες αντιδράσεις ενώ με αγωνία αναμένονται οι νέες αποφάσεις αφού σε μια λεπτή γραμμή η Κυβέρνηση καλείται να ισορροπήσει μεταξύ δημόσιας υγείας, οικονομίας και κοινωνικής σταθερότητας.