Γαλλία: Στα 4.711 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού - Aριθμός ρεκόρ για την μετά την καραντίνα εποχή

Γαλλία: Στα 4.711 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού - Aριθμός ρεκόρ για την μετά την καραντίνα εποχή

Το Υπουργείο Υγείας της Γαλλίας ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι κατέγραψε άλλα 4.711 νέα κρούσματα της Covid-19 μέσα σε ένα 24ωρο, αριθμός που συνιστά ρεκόρ για την περίοδο μετά την άρση της καραντίνας.

Τόσο υψηλός αριθμός μολύνσεων δεν είχε καταγραφεί από την κορύφωση της πανδημίας, στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, είχαν καταγραφεί 7.578 μολύνσεις στις 31 Μαρτίου.

Όμως από τότε, ελάχιστες φορές τα κρούσματα ξεπέρασαν τα 4.500 μέσα σε ένα 24ωρο. Αν και τα κρούσματα αυξάνονται, ο αριθμός των νοσηλευομένων παραμένει σχετικά σταθερός. Οι θάνατοι είναι πολύ λιγότεροι σε σύγκριση με τους προηγούμενους μήνες και σήμερα αναφέρθηκαν μόνο 12.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό: Αυτοί διορίστηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΦΑ

Υπουργικό: Αυτοί διορίστηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΦΑ

Στην απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για διορισμού του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΦΑ, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE