‘Κλειδώνουν’ τα νέα μέτρα με ισχύ μέχρι τον Ιανουάριο - Στο Τρόοδος ΠτΔ και Υπουργικό Συμβούλιο

‘Κλειδώνουν’ τα νέα μέτρα με ισχύ μέχρι τον Ιανουάριο - Στο Τρόοδος ΠτΔ και Υπουργικό Συμβούλιο

Το μακροπρόθεσμο πλάνο Κυβέρνησης, Υπουργείου Υγείας και επιδημιολογικής ομάδας αναμένεται να κλειδώσει στη σημερινή σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (Παρασκευή 21/8) στις 10:30 το πρωί στο Τρόοδος.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου θα παρουσιάσει ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και του Υπουργικού Συμβουλίου τα αποτελέσματα και τις εισηγήσεις της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (19/8) με την επιδημιολογική ομάδα.
 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Όλα τα μέτρα που θα μας συντροφεύουν μέχρι τον Ιανουάριο - Τι θα ισχύει με γάμους, βαφτίσεις, χώρους εστίασης και διασκέδασης

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο, πέραν της επέκτασης του διατάγματος για την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους και το νέο πλαφόν στην τιμή δειγματοληπτικού ελέγχου (στα 75€) η ανακοίνωση αναμένεται να περιέχει μια σειρά μέτρων που περιλαμβάνουν ‘ταβάνι’ στις συναθροίσεις παγκύπρια (και όχι μόνο στη Λεμεσό), τη συνέχιση της μη λειτουργίας για κλαμπ και δισκοθήκες, την ακύρωση φεστιβάλ και συναυλιών καθώς και άλλα πολλά που μπορείτε να δείτε στον πιο πάνω σύνδεσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE