ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιδιόρθωση βλάβης σε αγωγό - Πιθανόν να επηρεαστεί η άρδευση

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιδιόρθωση βλάβης σε αγωγό - Πιθανόν να επηρεαστεί η άρδευση

Εργασίες επιδιόρθωσης βλάβης σε κεντρικό αγωγό του αρδευτικού δικτύου της περιοχής Κολοσσίου θα εκτελούνται μεταξύ 24 και 26 Αυγούστου, με το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να επηρεαστεί η άρδευση φυτειών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι εργασίες επιδιόρθωσης της βλάβης θα ξεκινήσουν στις 08:00 της 24ης Αυγούστου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 20:00  της 26ης Αυγούστου.
 
«Έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για μερική εξυπηρέτηση των επηρεαζόμενων περιοχών Ύψωνα, Κολοσσίου και Ερήμης, από εναλλακτικές πηγές νερού, ωστόσο θα πρέπει να ληφθεί υπόψη από τους καταναλωτές το γεγονός ότι κατά την πιο πάνω περίοδο ενδεχόμενα να μην υπάρχει η δυνατότητα για άρδευση των φυτειών τους», προστίθεται στην ανακοίνωση.
 
Τέλος το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων ζητά την κατανόηση των επηρεαζόμενων και εκφράζει λύπη για την όποια ταλαιπωρία.

Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE