ΠΑΦΟΣ: Έσπασαν το παράθυρο αυτοκινήτου Κύπριας και έκλεψαν ένα μικρό ΄'θησαυρό'

ΠΑΦΟΣ: Έσπασαν το παράθυρο αυτοκινήτου Κύπριας και έκλεψαν ένα μικρό ΄'θησαυρό'

Υπόθεση κλοπής από όχημα και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε το Σάββατο 22/8 από Ελληνοκύπρια, η οποία παραθέριζε στην Πόλη Χρυσοχούς, ότι άγνωστοι απέσπασαν από το αυτοκίνητο της που ήταν σταθμευμένο σε δημόσιο χώρο στάθμευσης στην περιοχή του Λατσιού, περιουσία συνολικής αξίας 42.200 ευρώ.
 
Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στη σκηνή. Όπως διαφάνηκε οι δράστες αφού θρυμμάτισαν το παράθυρο του συνοδηγού απέσπασαν την δερμάτινη τσάντα της παραπονούμενης που περιείχε χρυσαφικά και διάφορα ηλεκτρονικά είδη η αξία των οποίων ανέρχεται σε 42.200 ευρώ.
 
Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.
 
Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE