ΠΑΦΟΣ: Έσπασαν το παράθυρο αυτοκινήτου Κύπριας και έκλεψαν ένα μικρό ΄'θησαυρό'

ΠΑΦΟΣ: Έσπασαν το παράθυρο αυτοκινήτου Κύπριας και έκλεψαν ένα μικρό ΄'θησαυρό'

Υπόθεση κλοπής από όχημα και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε το Σάββατο 22/8 από Ελληνοκύπρια, η οποία παραθέριζε στην Πόλη Χρυσοχούς, ότι άγνωστοι απέσπασαν από το αυτοκίνητο της που ήταν σταθμευμένο σε δημόσιο χώρο στάθμευσης στην περιοχή του Λατσιού, περιουσία συνολικής αξίας 42.200 ευρώ.
 
Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στη σκηνή. Όπως διαφάνηκε οι δράστες αφού θρυμμάτισαν το παράθυρο του συνοδηγού απέσπασαν την δερμάτινη τσάντα της παραπονούμενης που περιείχε χρυσαφικά και διάφορα ηλεκτρονικά είδη η αξία των οποίων ανέρχεται σε 42.200 ευρώ.
 
Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.
 
Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE