ΠΑΦΟΣ: Έσπασαν το παράθυρο αυτοκινήτου Κύπριας και έκλεψαν ένα μικρό ΄'θησαυρό'

ΠΑΦΟΣ: Έσπασαν το παράθυρο αυτοκινήτου Κύπριας και έκλεψαν ένα μικρό ΄'θησαυρό'

Υπόθεση κλοπής από όχημα και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε το Σάββατο 22/8 από Ελληνοκύπρια, η οποία παραθέριζε στην Πόλη Χρυσοχούς, ότι άγνωστοι απέσπασαν από το αυτοκίνητο της που ήταν σταθμευμένο σε δημόσιο χώρο στάθμευσης στην περιοχή του Λατσιού, περιουσία συνολικής αξίας 42.200 ευρώ.
 
Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στη σκηνή. Όπως διαφάνηκε οι δράστες αφού θρυμμάτισαν το παράθυρο του συνοδηγού απέσπασαν την δερμάτινη τσάντα της παραπονούμενης που περιείχε χρυσαφικά και διάφορα ηλεκτρονικά είδη η αξία των οποίων ανέρχεται σε 42.200 ευρώ.
 
Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.
 
Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE