ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τους ΛΕΙΠΟΥΝ πολλά πράγματα – Φέτος κι αν ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ τον Ενσούε

Τους ΛΕΙΠΟΥΝ πολλά πράγματα – Φέτος κι αν ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ τον Ενσούε

Γκέλαρε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας. Παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων, απέναντι στη Δόξα.

Δεν μπορεί να φορτωθεί η ευθύνη του αρνητικού αποτελέσματος, στον Μολ για την γκάφα που έκανε, με αποτέλεσμα να προηγηθούν οι φιλοξενούμενοi. Ο Ελβετός κίπερ, απέτρεψε δεύτερη παραβίαση, νικώντας στο τετ-α-τετ τον Καλό στο 53’.

Αν η αντίπαλος έπαιρνε διαφορά δυο τερμάτων, θα ήταν πολύ πιο ζόρικα τα πράγματα για τον ψεσινό Απόλλωνα, που του λείπουν πολλά πράγματα.

Στα φιλικά προετοιμασίας, είχε δώσει πιο ενθαρρυντικά μηνύματα η Λεμεσιανή ομάδα.

Αποτελούν έναν λόγο να χαλάσει η συνταγή της τεχνικής ηγεσίας, στον τρόπο προσέγγισης του ματς, οι αναγκαστικές αλλαγές των Πέδρο και Βασιλείου. Όμως, δεν πρέπει να στέκονται σ’ αυτόν.

Κυρίως γιατί «χάθηκαν» οι υπηρεσίες του Πορτογάλου στο επιθετικό κομμάτι. Κανείς δεν περίμενε ότι θα έκανε τους Απολλωνίστες να ξεχάσουν τον Πέδρο, ο Αντρέας Φιλιώτης.

Δεν πρόκειται να πούμε, από την πρώτη του επίσημη συμμετοχή, ότι δεν κάνει για τον Απόλλωνα το παλικάρι, αλλά πρέπει να του πει κάποια πράγματα ο Αυγουστή, πως πρέπει να λειτουργεί όταν παίρνει τα μπάλα.

Σχετικά βελτιωμένη ήταν η εικόνα της ομάδας στην επανάληψη, όμως  μετά το γκολ της ισοφάρισης του Νταμπό, σε… μεμονωμένες περιπτώσεις αναπτύσσονταν σωστά, γι’ αυτό και δεν έβγαλαν πολλές φάσεις για το δεύτερο γκολ.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός Νταμπό, έδειξε με το καλημέρα, ότι θα τον νιώσουν οι αντίπαλες άμυνες. Ο Ντιγκινί που «έφτιαξε» το γκολ, από ένα σημείο και μετά έχασε την αυτοσυγκέντρωση του, δεν ήταν τόσο ουσιαστικός στις προσπάθειες του.

Μπαίνοντας μέσα ο Ματέι, κουβάλησε μπάλα, έδειξε ότι μπορεί να σηκώσει τον ρόλο του οργανωτή στον άξονα. Όμως, κι αυτός από ένα σημείο και μετά, έδειξε πολύ ατομιστής σε μερικές προσπάθειες του. Έδωσε πάντως περισσότερα απο τον Ψύχα, στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Είναι μόλις η πρώτη αγωνιστική. Προκαλεί απογοήτευση η ισοπαλία, όμως δεν είναι το τέλος του κόσμου. Χρειάζεται χρόνο η ομάδα, για να αποκτήσει χημεία.

Το σίγουρο είναι σε αυτή την ομάδα, θα δώσει άλλο… τόνο η προσωπικότητα και οι ικανότητες του Εμίλιο Ενσούε. Ο Αυγουστή, απέφυγε να πει ξεκάθαρα ποιο πλάνο έχουν για τον Ισπανό πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή.

Από τη στιγμή που για τόσο καιρό δεν βρήκαν τη φόρμουλα μαζί του να διακόψει το συμβόλαιο του ή να πάει δανεικός κάπου αλλού, η καλύτερη υπηρεσία που έχουν να προσφέρουν οι διοικούντες, είναι να τον επαναφέρουν στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας.

Αν τελικά του δώσουν “συγχωροχάρτι” οφείλει κι αυτός, να συνεχίσει να είναι σωστός επαγγελματίας, όπως κατά τους τελευταίους δυόμισι μήνες της προετοιμασίας.

The post Τους ΛΕΙΠΟΥΝ πολλά πράγματα – Φέτος κι αν ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ τον Ενσούε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top