Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου: Τρομερή ατμόσφαιρα μέσα κι έξω από το «Παρκ Ντε Πρενς» (pics & vid)

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου: Τρομερή ατμόσφαιρα μέσα κι έξω από το «Παρκ Ντε Πρενς» (pics & vid)

Οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν γέμισαν τον διαθέσιμο χώρο του «Παρκ Ντε Πρενς» κι όσοι έμειναν εκτός, δημιούργησαν τρομερή ατμόσφαιρα στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας.

Μπορεί η πρώτη της παρουσία σε τελικό Champions League να συνέπεσε με την πανδημία, αλλά οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα μπορούσαν να μην στήσουν πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Τόσο με καπνογόνα και συνθήματα στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας και τον περιβάλλοντα χώρο του «Παρκ Ντε Πρενς», όσο κι εντός του σταδιού που βρίσκονται 5.000 υποστηρικτές της για να παρακολουθήσουν το ματς σε βιντεοοθόνη, οι Παριζιάνοι δημιούργησαν εκστατικό κλίμα πριν καλά-καλά η ομάδα τους πάρει θέση στο τερέν του «Ντα Λουζ» για το μεγάλο παιχνίδι.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου: Τρομερή ατμόσφαιρα μέσα κι έξω από το «Παρκ Ντε Πρενς» (pics & vid) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE